Högtalare till min iPhone 8

Iphone skal

Det var ungefär en månad sedan jag köpte min nya mobil, iPhone 8! Jag är verkligen nöjd med mitt köp och det var varenda krona värt. Innan min iPhone 8 så hade jag en gammal Samsung som hade massor av repor på skärmen. På en del ställen var det till och med sprickor i glaset. Jag har länge velat köpa en ny mobil och för ca en månad sedan var det dags. Jag valde att byta från android till ios då jag har lite halvt förälskat mig i de senaste iPhone-designen och det är bara fler och fler vänner som väljer att byta till Ios och iPhone. Så denna gång blev det en iPhone och som sagt så ångrar jag verkligen inte köpet.

 

Så nu har jag alltså haft min nya iPhone 8 i knappt en månad och jag har länge tänkt att köpa lite tillbehör till den. Bland annat har jag tänkt köpa ett snyggt och enkelt skal för att skydda den från skador men också ge den lite personlighet eller vad man ska kalla det. Jag har också behov för en liten högtalare till min iPhone. Jag har en högtalare hemma som är lite för stor för att hantera på ett bra sätt. T.ex. så gillar jag att lyssna på musik när jag lagar mat och då skulle en liten högtalare vara perfekt. Det funkar med sladd men det bästa skulle vara en trådlös liten högtalare. Jag har inget större krav på ljudet, bara det är helt OK ljud. En iphone 8 högtalare skulle också passa perfekt till alla resor och semester när man ligger och solar vid poolen eller stranden. Ibland kan det vara skönt att slippa öronsnäckorna och bara njuta av musik från “luften”. Detta gör även det bättre om man är fler som lagar mat eller solar.

mobilskal

Nu när jag ändå är igång med att köpa tillbehör till min iPhone så tänker jag nog passa på att köpa en iPhone laddare som är lång. Jag är inte i behov av en laddare nu men jag har fant lite tankar om att flytta min säng till motsatta hörn i sovrummet och där finns det inget eluttag i närheten. Eftersom jag alltid laddar min mobil bredvid mig när jag sover så skulle det passa perfekt med en lång iPhone laddare. Det känns ändå som den smartaste lösningen än att behöva göra ett nytt eluttag även fast det kanske skulle vara den bästa lösningen. Jag har researchat en del online för att hitta en lång iPhone laddare, ett eller flera snygga skal och en iPhone högtalare och jag lyckades hitta allt på Coolpriser.se De har stort sortiment på allt och många olika alternativ och typer. Jag har inte riktigt bestämt mig exakt vilket mobilskal och iPhone högtalare jag vill köpa men jag tar nog ett beslut ikväll. Ifall ni är sugna på liknande tillbehör som exempelvis iPhone skal eller laddare så kika in iPhone tillbehör . Jag hoppas att ni hittar något och att ni blir lika nöjd som jag kommer att bli.

You may also like