Den bästa adventskalendern med smink och hudvård – Rituals Adventskalender!

Rituals

Julklappen som vi alla drömde om blev sann! Kan ni gissa vad jag fick i julklapp? Eller ja, för tidig julklapp var det egentligen eftersom jag fick den i november månad redan. Varför? Jo, för det var en adventskalender – Rituals Adventskalender! En perfekt julklapp för en skönhet och hudvård-älskande tjej som mig. Rituals Adventskalender var den absolut bästa julklappen jag kunde önska mig. Varje dag i december innebar en överraskning och eftersom december är förbi kan jag äntligen avslöja vad som fanns bakom luckorna i Rituals Adventskalender.

Först måste jag säga att Rituals Adventskalender är den perfekta julklappen till din syster, mamma, väninna eller flickvän. I två års tid har jag önskat mig en Rituals Adventskalender och nu hade jag äntligen lyckan att få en! Jag kan inte föreställa mig någon som inte skulle bli glad av en adventskalender fylld med produkter inom smink och hudvård från Rituals. I adventskalendern fanns även produkter för män, vilket då även kan glädja pappa, brorsan eller pojkvännen.

Vad finns då i Rituals Adventskalender från 2017? Jo då, det ska jag avslöja nu! Så om ni, mot förmodan, inte har öppnat er Rituals Adventskalender än, fortsätt inte läsa!

I Rituals Adventskalender öppnade jag först luckor med små doftljus från Rituals hem-kollektion som består av doftljus, textiler och té med mera. Téet smakar ljuvligt och jag brukar dricka det efter yoga eller när jag bara vill slappna av och spendera tid med mig själv. När hela Rituals Adventskalender var öppnad hade jag fått totalt fyra doftljus, som passar bra in som adventsljus att tända på jul, eller kanske att spara tills nästa års julfirande.

I Rituals Adventskalender fann jag även en body scrub från Rituals ritual-kollektion, Rituals of Hammam, en beauty blender och ett balsam från kollektionen Rituals of Sakura. Det kommer inte som en överraskning att Rituals Adventskalender innehåller ett flertal produkter från deras ritual-serier. I adventskalendern fanns även fler produkter från Rituals of Ayurveda, den uråldriga filosofin om balans i livet.

Rituals sminkborttagnings-wipes fanns även bland produkterna i Rituals Adventskalender. Jag älskar att använda denna typen av wipes, eftersom de effektivt tar bort sminket på kvällen utan att man behöver blöta ansiktet. Dessa wipes innehåller ekologisk aloe vera och lotus och är riktigt bra. Tillsammans med scrub-handsken som också låg i Rituals Adventskalender, ingår nu dessa wipes i min dagliga rutin. Scrub-handsken ska användas med den svarta tvålen, så kallad Black Soap, som även fanns bakom en av luckorna. Denna tvål får mig alltid att tänka tillbaka och minnas min tid i Marocko! Tvålen är en ultra-återfuktande svart tvål som kommer från the Ritual of Hammam och luktar av uppfriskande eukalyptus. Detta var absolut en av mina höjdpunkter i Rituals Adventskalender.

Såklart gjorde Rituals Adventskalender mig inte besviken. Från lucka 1 till lucka 24 är Rituals Adventskalender en dröm för en beauty-älskare. I Rituals Adventskalender låg även en dagkräm och en av Rituals fantastiska ansiktsmasker.

Så nu vänder jag mig till er! Har ni någonsin fått en adventskalender från Rituals? Vad tyckte ni om produkterna i? Kommentera gärna!

 

You may also like